سقف عرشه فولادی

همچنین برای استفاده از سقف عرشه فولادی در دهانه بیشتر از این مقدار، از سیستم‌های دیگری مانند سیستم سقف فولادی جعبه‌ای استفاده می‌شود.

نام دیگر آرماتور همان میلگرد است درواقع برای جبران مقاومت کششی پایین بتن از میلگرد و یا آرماتور استفاده می‌کنند. از این‌رو با استفاده از آرماتور و یا میلگرد در بتن هم مقاومت کششی پایین آن را جبران می‌کنند و هم موجب افزایش مقاومت ساختمان می‌شوند.

ورق‌های فولادی را می‌توان به عنوان اصلی‌ترین بخش تشکیل دهنده سقف عرشه فولادی در نظر گرفت. تمام عرشه‌های فولادی توسط ورق‌هایی با هسته و پوشش فلزی ساخته می‌شوند. کیفیت مواد سازنده هسته و پوشش ورق عرشه فولادی، از اهمیت بالایی برخوردار است.

اجرای کنترل کیفیت مناسب برای بررسی کیفیت نصب و تولید سقف عرشه فولادی.

از دیگر مزایای این سیستم این است که امکان اجرای آن در بیشتر شرایط آب و هوایی ممکن بوده و بدین وسیله از بروز تاخیرات جلوگیری خواهد شد.

بیشتر بخوانید: انواع قالب بندی سقف، از وافل تا عرشه فولادی، کدام بهترین است؟

سقف عرشه فولادی از چهار جز اصلی ورق گالوانیزه ذوزنقه ای (موجدار)، گل میخ (برشگیر)، آرماتور (میلگرد) و بتن تشکیل می‌شود.

گام عرشه فولادی به نوع و کاربرد آن بستگی دارد. معمولاً مهندس گام صحیح مورد نیاز را تعیین می‌کند. اگر می‌خواهید عرشه فولادی را در مناقضه خریداری کنید، باید توجه داشته باشید که گام صحیح را پیشنهاد بدهید.

تنها مشکل این سقف عرشه فولادی است که به دلیل هزینه تولید بالا، همه تولیدکنندگان عرشه توانایی تولید چنین پروفیل‌هایی را ندارند.

روش اول استفاده از دوربین و یا ترازیاب است که در این روش بتن ریزی و کف سازی به کمک دوربین توتال و یا ترازیابهای لیزری صورت میگیرد .حسن این روش سرعت و دقت بالاتر و همچنین عدم نیاز به پروفیل جهت اجرای دلیل می باشد .

همراه روکش پودری می‌شود، یک روکش فلزی گالوانیزه هم به‌عنوان لایه محافظ اضافه می‌شود که به محافظت در برابر خوردگی کمک می‌کند. پوشش پودری دوام فولاد را افزایش می‌دهد و از ترک‌خوردگی، پوسته‌پوسته‌شدن و خراشیدگی جلوگیری می‌کند.

به‌صرفه‌بودن در زمینه هزینه‌های مواد و نصب، زمان، هزینه‌های چرخه عمر و عملکرد کلی

سومین مزیت مربوط به بحث زیبایی شناسی یک سیستم عرشه فولادی است. این سیستم از نظر بصری جذاب است و اجرای درست و اصولی آن تمیز، با دوام و از نظر زیبایی مناسب است.

 از دپو کردن مصالح قبل از اینکه مرحله گیرش بتن بر روی سقف انجام شود، جدا خودداری نمایید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *